آجیل

11 روش نگهداری آجیل

نکات نگهداری

  • آجیل در دمای محیط کیفیت خود را خیلی زود از دست می دهد بنابراین سعی کنید آجیل را با پوست درون ظرف‌های دربسته در محیط سرد مانند یخچال یا فریزر قرار بدهید.
  • آجیل بستر مناسبی برای رشد میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا به‌خصوص قارچ‌هاست .بنابراین آجیل را باید حتی‌الامکان هرچه تازه‌تر مصرف کنیم .
  • نگهداری آجیل و خشکبار در مکانهای مرطوب، موجب کپک زدگی و قارچ زدگی آنها می‌شود که موجب تغییر شکل ظاهری، بو و طعم نامطبوع می‌شود . هر چه رطوبت کمتری وارد مغز ها شود، آجیل و مغزها مدت زمان بیشتری سالم می مانند.
  • همیشه به یاد داشته باشید”خشکبار را باید در جای خشک، خنک و تاریک نگهداری کرد “. چون مغزها به راحتی بوی مواد اطراف را به خود جذب می‌کند. علاوه بر آن نور اضافه می‌تواند به مغزها آسیب برساند.
  • جهت نگهداری خشکبار در فریزر، آن را از نایلون خارج کنید و در ظروف در بسته در فریزر نگهداری کنید.
  • خشکبار (توت،انجیر،کشمش،مویز،آلو وانواع برگه ) بخاطر بافت فیبری که دارند، حتما باید در جای خنک و دور از رطوبت، نگهداری شوند.
  • برای نگهداری خشکبارهایی از قبیل کشمش،مویز،آلو،انجیر،توت ابتدا خشکبار را شسته و سپس در یک دیس یا بشقاب گذاشته و درون یخچال نگهداری کنید.
  • خشکبار میوه(کشمش،مویز،آلو،انجیر،توت) را در فضای باز در یخچال نگهداری کنید و از کشیدن کاور و یا گذاشتن ظروف روی میوه جات به عنوان درب محافظ خودداری کنید.
  • زرشک را باید حتما از نایلون خارج کنید ودر ظرف شیشه ای بریزید، همچنین دور ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
  • مغزگردو را باید در ظروف درب دار و حتمأ در فریزر نگهداری نمایید. گردو تا سه روز در یخچال تازه می ماند و پس از آن به مرور زمان تغییر رنگ می دهد.
  • آجیل‌ها چربی دارند. حرارت و نور باعث آسیب زدن به چربی آجیل‌ها شده و در نتیجه باعث تغییر عطر و طعم آنها می‌شود. بنابراین برای این خوراکی‌ها جای مناسبی انتخاب کنید تا حرارت و نور آفتاب و البته اکسیژن هوا باعث تغییر عطر و طعم آنها نشوند. گرمای زیاد باعث فاسد شدن سریع تر آنها می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *