شکلات

طرز تهیه لوکوم کاکائویی چگونه است؟

طرز تهیه لوکوم کاکائویی

طرز تهیه لوکوم کاکائویی بسیار آسان می باشد و می توان آن را در منزل انجام داد. افراد زیادی طعم کاکائو را دوست دارند و ترجیح می دهند که شیرینی ها و کیک هایی با این طعم را انتخاب کنند.

طرز تهیه لوکوم کاکائویی شکلاتی

طرز تهیه آن به این صورت است:

مواد تشکیل دهنده

مواد تشکیل دهنده این تنقلات خوشمزه عبارتند از:

  • ۲ و ۲/۱ فنجان آب داغ
  • ۴/۱ فنجان پودر ژلاتین
  • ۲ لیوان شکر
  • ۴/۳ فنجان آرد ذرت
  • ۱ پیمانه پودر قند
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۱ قاشق غذاخوری گلاب + وانیل
  • ۲/۱ فنجان پسته
  • ۸۰ گرم شکلات تلخ
  • پودر کاکائو + پودر اسپرسو برای پوشاندن لوکوم ها

دستورالعمل

ژلاتین را در آب داغ حل کنید. ۲ پیمانه شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی غلیظ شود. آن را کنار بگذارید. آرد ذرت را الک کنید، پودر قند و شکلات تکه شده را اضافه کنید. دوباره گرم کنید و تا آخر هم بزنید، باید دقت کنید که نباید بجوشد.

از روی شعله بردارید، گلاب، آب لیمو، پسته و وانیل را اضافه کنید. سینی پخت ۲۴×۲۴ سانتی متری را چرب کنید و داخل آن کاغذ پخت قرار دهید. مخلوط آماده شده را در این سینی بریزید، بگذارید خنک شود و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

با استفاده از چاقوی داغ لوکوم را به شکل مربع های دلخواه برش دهید و در پودر کاکائو و اسپرسو بغلتانید. لوکوم کاکائویی شکلاتی عالی شما آماده است و می توانید در کنار یک فنجان چای یا قهوه میل کنید و از آن لذت ببرید.

درست است که این نوع لوکوم جزو انواع لوکوم های رایج نیست اما ایده‌ی بسیار خوبی است. برای علاقه مندان به خوراکی های شکلاتی و کاکائویی امتحان آن می تواند تجربه‌ی لذت بخشی باشد.

طرز تهیه لوکوم شکلات و گلاب

در ادامه طرز تهیه‌ یک نوع لوکوم فوق العاده با روکش شکلاتی ارائه شده است که می تواند یک شیرینی فوق العاده برای پذیرایی از مهمان و یا هدیه باشد.

مواد لازم

مواد مورد نیاز برای تهیه لوکوم شکلات و گلاب عبارتند از:

  • ۴/۱ فنجان (۴۵ گرم) پودر ژلاتین
  • ۴/۱ فنجان (۶۰ میلی لیتر) آب
  • ۳ فنجان (۶۶۰ گرم) شکر
  • ۲ فنجان (۵۰۰ میلی لیتر) آب اضافی
  • ۴/۳ فنجان (۱۱۰ گرم) آرد ذرت
  • ۲ قاشق غذاخوری شربت گلوکز
  • ۲ قاشق غذاخوری گلاب
  • رنگ خوراکی قرمز
  • ۳۶۰ گرم شکلات تلخ (نیمه شیرین)
  • ۴/۱ فنجان (۲۰ گرم) بادام

دستورالعمل

قالب کیک مربعی ۱۷ سانتی متری را چرب کنید. ژلاتین را روی آب در یک کاسه کوچک ضد حرارت بپاشید. کاسه را در یک قابلمه کوچک با آب در حال جوش قرار دهید. هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

شکر و ۴/۳ فنجان آب اضافی را در یک تابه متوسط ​​روی حرارت متوسط بدون اینکه بجوشد هم بزنید تا شکر حل شود. آن را به جوش بیاورید. بدون درپوش و بدون هم زدن بجوشانید تا دمای شربت به ۱۱۶ درجه سانتیگراد یا ۲۴۰ درجه فارنهایت روی دماسنج برسد. در دمای ۱۱۶ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه بدون هم زدن حرارت را تنظیم کنید تا دما در ۱۱۶ درجه سانتیگراد حفظ شود. تابه را از روی حرارت بردارید.

در همین حال، آرد ذرت را در یک قابلمه متوسط ​​دیگر بریزید. آب اضافی باقیمانده را اضافه کنید و به تدریج هم بزنید. به جوش بیاورید، هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.

به تدریج شربت شکر داغ، مخلوط ژلاتین و گلوکز را با مخلوط آرد ذرت مخلوط کنید و به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید؛ بجوشانید و هم بزنید، حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط کمی بیشتر غلیظ شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید؛ با گلاب مخلوط کرده و رنگ خوراکی را اضافه کنید.

 

مخلوط را از طریق یک الک ریز در قالب کیک صاف کنید. هر گونه تفاله را از سطح جدا کنید. ۱۵ دقیقه نگه دارید؛ سطح را با کاغذ روغنی بپوشانید، اجازه دهید ۳ ساعت یا یک شب بماند تا سفت شود.

شکلات را آب کنید، لوکوم را با چاقوی روغنی به صورت مربع برش بزنید. با استفاده از چنگال مربع ها را در شکلات آغشته کنید، اضافی آن را آبکش کنید. روی کاغذ روغنی درون سینی پخت قرار دهید و روی آن را بادام یا انواع دیگر آجیل بپاشید؛ ۱ ساعت یا تا زمانی که شکلات خودش را بگیرد در یخچال بگذارید. این نوع لوکوم طعم بسیار خوبی دارد چرا که ترکیب طعم های گلاب و شکلات بسیار عالی می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *